Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul feroviar, afectat de vremea nefavorabilă

ro

08 Jan, 2024 21:52 893 Marime text



 
  • Condițiile atmosferice nefavorabile (ninsori abundente) și vântul puternic (viscol) au generat întreruperea accidentală a traficului feroviar în stația Mărășești și îngreunarea circulației în zona macazelor, potrivit CFR Călători.

Următoarele trenuri staționează, astfel:
•IR 1665 Bucureşti Nord– Iași staționează în Mărășești
•IR 1664 Iași – București Nord staționează în stația General E. Grigorescu
•R 7575 Galați –Mărășești staționează în stația General E. Grigorescu


Mai multe trenuri înregistrează întârzieri și, în funcție de evoluția fenomenelor meteo și a condițiilor de circulație, pe raza regionalelor Galați și Iași, pot interveni restricționări temporare ale circulației trenurilor pe anumite intervale de stații și în următoarele ore traficul de pasageri fiind preluat de celelalte garnituri din graficele de circulație, conform sursei.


Programul de circulație în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. În funcție de evoluția fenomenelor atmosferice, sunt posibile și alte decalări ale orariilor trenurilor.
 

„CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile și călătorii să ajungă la destinație în siguranță”, transmite sursa citată.


Informații despre circulația trenurilor:

•la 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
•la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe cfrcalatori.rola secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
•în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
•pe site-ul companiei cfr.rosunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• la personalul nostru din staţii.
 

Citește și
Circulația trenurilor se desfășoară în condiții de iarnă în mai multe zone din țară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii