Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:00 27 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul auto restricționat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța pentru remedierea unei avarii RAJA

ro

17 Aug, 2021 09:14 600 Marime text
  • Echipele de  intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. 

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, echipele de  intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe o bandă de circulație de pe acest bulevard, cu sensul de mers dinspre strada Liliacului către Centrul Comercial Doraly Mall, astăzi - 17 august  2021, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția  Locală.

„Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

 Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod  operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții“ - au precizat reprezentnaţii SC RAJA SA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii