Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:49 09 12 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic rutier restricționat parțial, în intervalul orar 19.30 - 05.00, pe b-dul Mamaia.

ro

17 Aug, 2020 16:15 1379 Marime text

Mâine noapte, lucrările de frezare a zonei carosabile vor cuprinde sensul de mers către bulevardul Tomis, după ce săptămâna trecută s-a asfaltat banda de circulație de lângă scuarul median și s-a decapat stratul de asfalt existent pe celălalt sens de mers. De asemenea, pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia a fost finalizat procesul de asfaltare. Carosabilul a fost recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, traficul rutier va fi restricționat parțial, în intervalul orar 19:30 - 05:00.

Procesul de reabilitare a carosabilului va continua toată săptămâna, cu aceleași restricții de trafic rutier. Carosabilul decopertat va fi îmbrăcat în asfalt.

Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardul Mamaia prevede paviment
recondiționat, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde.

Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, aspectul bulevardului s-a schimbat deja prin modernizarea traseelor pietonale,
recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.   

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.


Sursa text și foto: Compartimentul comunicare și mass media al Primăriei Constanța
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii