Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic rutier intens pe sensul de mers spre Capitală al Autostrăzii A2

ro

01 May, 2022 16:46 1170 Marime text

foto cu rol ilustrativ: Arhiva ZIUA de Constanța
Traficul rutier prezintă valori ridicate duminică, 1 mai, la ora 16.30, pe sensul de mers spre București al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanța, fiind formată o coloană de aproximativ 3 kilometri.
 
Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, există restricții de trafic pe tronsonul kilometric 144+235 de metri și 147+015 metri al autostrăzii A2 București-Constanța, pentru a permite realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, motiv pentru care se circulă pe o singură bandă pe fiecare sens de mers. 
 
Pentru că valorile de trafic sunt ridicate pe sensul către București în zona lucrărilor, în momentul în care coloana de autoturisme a crescut, polițiștii rutieri au blocat sensul de mers către Constanța (calea 1), astfel permițând autovehiculelor de pe sensul către București (calea 2) să circule în ambele direcții.

Pentru fluidizarea circulației în zona stației de taxare de la Fetești, această măsura va mai fi adoptată în cursul zilei. 
 
Îi sfătuim pe conducătorii auto să mărească distanţa în mers, iar în cazul în care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Rutele alternative propuse de polițiști 
  • DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;
  • A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București;
  • DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii