Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic restricționat pe strada Răscoalei, din Constanța câteva zile pentru remedierea unei avarii

ro

07 Jul, 2023 10:56 878 Marime text
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada Răscoalei 1907, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA sunt nevoite să restricționeze traficul auto pe această stradă, tronsonul cuprins de str. Griviței și Cuza Vodă, de luni – 10 iulie 2023, ora 10.00, până miercuri – 12 iulie 2023, ora 10.00.

Potrivit SC RAJA SA, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Abonații deserviți nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile fără a sista furnizarea apei potabile.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Citește și: 

Avarie RAJA în Constanţa. Ce zonă a municipiului este afectată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii