Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic restricționat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța pentru remedierea unei avarii

ro

15 Dec, 2022 13:51 1046 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: SC RAJA SAPentru remedierea unei avarii la colectorul menajer de canalizare, de pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța, echipele RAJA restricționează traficul auto în zona intersecției cu str. Sarmisegetuza, pe sensul de mers dinspre bd. Ferdinand către bd. Mamaia, astăzi – 15 decembrie 2022, în intervalul orar 14.30 – 20.00.

Potrivit SC RAJA SA, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, pe o lungime de aprox. 50m, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală. Pe perioada intervențiilor, circulația se va desfășura alternativ pe ambele sensuri de mers, prin dirijare.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în condiții normale cât mai rapid“ - au precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii