Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic restricționat pe A2 București-Constanța, din cauza unor lucrări. Recomandările Poliției

ro

31 Mar, 2022 08:06 1115 Marime text
Imagini din trafic, foto: Arhiva ZIUA de Constanța Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 31 martie, până la ora 13.00, pe autostrada A2 București – Constanța se vor executa mai multe lucrări de reparații la carosabil, după cum urmează:

- pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București - Constanța, la kilometrii 51 și 58, loc. Nicolae Bălcescu, județul Călărași, circulația este restricționată pe banda numărul 1 pentru efectuarea unor lucrări la rosturile de dilatare. Traficul rutier se desfășoară pe a doua bandă.
 
- pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București - Constanța, la kilometrul 41, loc. Sărulești, județul Călărași, circulația
este restricționată pe banda numărul 1 pentru efectuarea unor lucrări la rosturile de dilatare. Traficul rutier se desfășoară pe a doua bandă.
 

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanței de siguranță între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii și respectarea limitelor de viteză instituite!, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii