Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui, în zona podurilor de la Fetești și Cernavodă

ro

05 Jun, 2022 15:38 1593 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează duminică, 5 iunie, că, la această oră, pe Autostrada A2 - București - Constanța este trafic îngreunat, o coloană în mișcare formându-se pe o distanță de aproximativ 2 kilometri, în zona restricției de la podul Fetești, pe sensul de circulație spre București. 

De asemenea, o altă colonă de autoturisme aglomerează traficul, în zona restricției de la podul Cernavodă, pe sensul spre Capitală. Conform sursei citate, aceasta este întinsă pe aproximativ 3 kilometri,
 
Pe DN 1 Ploiești-Brașov traficul este intens pe sensul către Capitală, fiind formată coloană în mișcare pe raza stațiunilor Azuga și Bușteni, iar pe DN 7 Sibiu-Pitești se circulă îngreunat pe ambele sensuri de deplasare, între localitățile Lintești și Morărești (zonă unde se efectuează lucrări de reparații la carosabil), dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Brezoi și Căciulata.
 
Polițitștii recomandă conducătorii auto să opteze pentru rute alternative și să evite efectuarea depășirilor sau manevrelor periculoase.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii