Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic îngreunat pe autostrada A2 București-Constanța în urma unei tamponări. Patru mașini implicate

ro

03 Oct, 2021 17:22 1579 Marime text
  • Tamponare în care au fost implicate patru autovehicule, pe sensul către București al autostrăzii A2 București-Constanța.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe sensul către București al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 37, în apropierea localității Fundulea, județul Călărași, a avut loc o tamponare în care au fost implicate patru autovehicule, evenimentul nefiind soldat cu persoane rănite.

Autovehiculele au fost extrase pe banda de urgență, însă s-a format coloană în mișcare, de aproximativ 2 kilometri, pe sensul către
Capitală.
 
Reamintim faptul că, până la finalul lunii noiembrie a.c., pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri - 36+150 de metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii