Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic blocat pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța pentru remedierea unei avarii RAJA!

ro

05 Jun, 2023 10:04 915 Marime text
Pentru remedierea avariei pe conducta principală 500 mm de pe strada Badea Cîrțan în zona intersecției cu str. Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite să blocheze circulația pe strada Ștefăniță Vodă, pe tronsonul delimitat de str. Tulcei și str. Murelor, astăzi - 05 iunie 2023, în intervalul orar 09,30 – 15,00.

Potrivit unui comunicat al SC RAJA SA, pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuita și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„În continuare sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Badea Cîrțan - Tulcei - Ștefăniță Vodă – Soveja, precum și toate punctele termice din zonă.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații în cel mai scurt timp“ - au mai precizta reprezentanții SC RAJA SA.

Citește și: 

ConstanțaAvarie majoră pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Badea Cârțan în zona intersecției cu strada Ștefăniță Vodă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii