Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:04 25 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic auto îngreunat pe strada Dezrobirii din Constanța

ro

10 Sep, 2021 09:46 708 Marime text
  • Echipele de intervenție RAJA SA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe primele două benzi de circulație ale străzii Dezrobirii.
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Dezrobirii (bl. IS6) din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe primele două benzi de circulație de pe această stradă, pe o porțiune de 100 m, cu sensul de mers către Cora Brătianu, astăzi - 10 septembrie  2021, în intervalul orar 09.00 – 16.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții, transmite RAJA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii