Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Torturi personalizate, Candybar, organizare evenimente Cofetăria „Lia Dulce și Sărat“, din Constanța, transformă orice moment festiv într-o amintire caldă în sufletul invitaților!

ro

22 May, 2023 00:00 1512 Marime text
Cofetăria Lia Dulce și Sărat, din Constanța, bd. Mamaia, nr. 173
  • Situată în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 173, disponibilă pe pagina de Facebook „Lia dulce și sărat“, dar și la numărul de telefon 0761 831 138, Cofetăria „Lia Dulce și Sărat“ este sprijinul de care orice gazdă are nevoie pentru a organiza un eveniment care se va transforma într-o caldă amintire în sufletul tuturor invitaților.
  • Prăjituri delicioase, făcute ca acasă, cu ingrediente special pregătite, naturale și curate, aranjate într-un impresionant Candybar sau torturi personalizate reprezintă modul în care Cofetăria „Lia Dulce și Sărat“ vine în sprijinul clienților săi care își doresc ca evenimentul organizat să fie unul cu adevărat de poveste.
  • Nimic nu este mai important pentru un invitat la un eveniment decât să simtă grija pe care gazda i-o poartă, iar aceasta se regăsește, cu toată încărcătura sa emoțională, în bunătățile preparate de artizanii Cofetăria „Lia Dulce și Sărat“.
Ziua căsătoriei, fie că vorbim despre cea religioasă sau cununia civilă, logodna, botezul beleușului, ziua de naștere a prichindeilor, o petrecere formală ori informală (la noi acasă sau într-un loc select) - toate acestea reprezintă fără tăgadă tot atâtea momente în care noi, gazdele, ne dorim să le oferim invitaților tot ce este mai bun: amintiri prețioase împachetate cu grijă în zâmbete, căldură sufletească și bucurie.
 
La orice astfel de eveniment, momentul surprizei dulci concepute special pentru invitați ocupă un loc aparte și vorbește de la sine despre cel mai important lucru pe care îl putem oferi celor dragi - grija pe care le-o purtăm!
 


Grijă, atenție la detalii, ingrediente de calitate superioară și, mai ales, dragoste, toate aceste componente sunt „împletite“ cu migală în fiecare dintre produsele concepute cu artă și dedicație de specialiștii din cadrul Cofetăriei „Lia Dulce și Sărat“, din Constanța.
 
Prăjituri delicioase, făcute ca acasă, cu ingrediente special pregătite, naturale și curate, aranjate într-un impresionant Candybar sau torturi personalizate reprezintă modul în care Cofetăria „Lia Dulce și Sărat“ vine în sprijinul clienților săi care își doresc ca evenimentul organizat să fie unul cu adevărat de poveste.
 


Nimic nu este mai important pentru un invitat la un eveniment decât să simtă grija pe care gazda i-o poartă, iar aceasta se regăsește, cu toată încărcătura sa emoțională, în bunătățile curat preparate de artizanii de la Cofetăria „Lia Dulce și Sărat“.
 
Cofetăria „Lia Dulce și Sărat“ oferă o experiență autentică și plăcută, prin preparatele delicioase, realizate dupa reteță care conține trei ingrediente magice: bun, curat și adevărat.


 
Torturile delicioase, elegant decorate și personalizate, Candybar-urile atent concepute pentru fiecare eveniment în parte, Cofetăria „Lia Dulce și Sărat“ este garanția faptului că pentru prăjituri cu adevărat impresionante nu este nevoie să se facă rabat de la gust sau de la sănătate.
 
Cofetaria pune pe tavă cele mai bune și delicioase deserturi, precum tortul Pablo și cel cu bezea, sărățelele cu rozmarin sau deserturile cu nucă, fistic și fructe proaspete. Toate produsele sunt realizate cu multă grijă și atenție pentru detalii, folosind doar ingrediente naturale și de calitate superioară.


 
„Lia Dulce și Sărat“ se bazează pe reinterpretarea preparatelor dulci și sărate care ne-au înfrumusețat copilăria și aducerea lor în prezent, într-o formă modernă și cu gust autentic.
 
Situată în Constanța, pe bulevardul Mamaia, nr. 173, disponibilă pe pagina de Facebook Lia dulce și sărat, dar și la numărul de telefon 0761 831 138, Cofetăria „Lia Dulce și Sărat“ este sprijinul de care orice gazdă are nevoie pentru a organiza un eveniment care se va transforma într-o caldă amintire în sufletul tuturor invitaților.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii