Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiriști constănțeni, rămași blocați în Austria. Neplătiți, aceștia nu mai au bani să revină în țară (VIDEO)

ro

22 Dec, 2023 12:03 38052 Marime text





Un grup de șoferi de TIR, angajați ai unei firme de transport din Constanța, „ Euro Freight.co SRL”   susțin că nu au mai primit salariile de trei luni. În plus aceștia nu mai primit bani nici pentru diurnă și au rămas fără bani de combustibil și mâncare, nereușind să se mai întoarcă acasă din Austria.
 
Șoferii spun că au sunat la numărul de telefon al firmei, de nenumărate ori,  însă nu le-a răspuns nimeni.
 
Am încercat să contactăm și noi firma în cauză, dar fără succes, în aceste momente. Revenim cu informații dacă reușim să primim un răspuns din partea reprezentanților „ Euro Freight.co SRL” .

Șoferii susțin că, până de curând, de ei s-a ocupat Țiripan Valentin, însă acesta i-a dat în grija altcuiva.

Despre EURO FREIGHT.CO SRL

Potrivit RECOM, consultat la data de 22.12.2023, firma EURO FREIGHT.CO SRL are sediul în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 140 bis și a fost înființată în anul 2015. Asociaţi persoane fizice sunt Dudnicenco Carlo-Vladimir, cu 50 de părți sociale, în valoare de 500 de lei, reprezentând 34% și Durbac Liviu-Adrian cu 100 de parţi sociale, în valoare de 1000 de lei, reprezentând 66%. Dudnicenco Carlo-Vladimir deține și calitatea de administrator al firmei.

EURO FREIGHT.CO SRL a fost fondată în martie 2015, la Constanța, de Ciobanu Veronica Cristina și Stănei Mariana cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50% fiecare. Administrator la înființarea firmei era Stănei Alexandru.

Ulterior, au avut loc mai multe modificări în firmă în privința asociaților sau  administratorilor.
Potrivit Monitorului oficial nr. 365 din data de 29 ianuarie 2018, la momentul respectiv în societatea Euro Freight.co SRL figurau ca asociați Stanei Alexandru, Sedai-Clos Villy şi ALVALEXINO CO - S.R.L., prin reprezentant legal, Țiripan Valentin.

Același document consemnează majorarea capitalului social cu suma de 500 lei în numerar, după cum urmează: 340 lei - pentru noul asociat, Durbac Liviu Adrian, 160 lei - pentru asociatul, Stanei Alexandru, precum și retragerea din societate a asociaţilor Sedai-Clos Villy şi ALVALEXINO CO - S.R.L., care cesionează cele 20 părţi sociale deţinute împreună la capitalul social către Stanei Alexandru în baza art. 202 al. 1 din Legea nr. 31/1990, la valoarea nominală.

La acest moment, potrivit RECOM, Țiripan Valentin apare ca asociat și administrator în firma Alvalexino Co SRL, care are sediul tot pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 140 bis din Constanța.
 
Declarațiile șoferilor de mare tonaj, rămași în Austria, le puteți afla din galeria video a articolului.






Citește și
Un şofer român de TIR a băgat în comă o femeie, în Germania
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii