Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tineri surprinși vandalizând biciclete de Primăria Constanța

ro

21 Jun, 2022 13:41 1085 Marime text
Sursă: Primăria Municipiului Constanța
  • Din luna martie și până acum, cu aceste biciclete puse gratuit la dispoziție de Primăria Constanța.

Primăria Municipiului Constanța a publicat pe pagina de facebook un videoclip în care sunt surprinși câtiva tineri vandalizând câteva biciclete din programul CT BIKE. Tinerii încercau să le scoată forțat din rasel, deși bicicletele se pot folosi gratuit pe baza unui card de utilizator. Acesta se poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT. Până acum au fost emise aproape 19.000 de carduri CT BIKE.

„Bicicletele pe care se chinuiau atât de tare să le scoată din rastel, le pot folosi GRATUIT zi de zi, așa cum fac mii de oameni de când acest proiect a fost implementat în municipiul Constanța“, spun reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța.



Din luna martie și până acum, cu aceste biciclete puse gratuit la dispoziție de Primăria Constanța au fost efectuate peste 24.000 de trasee. De pildă, un constănțean în vârstă de 46 de ani a făcut anul acesta nu mai puțin de 181 de trasee iar durata medie a unui traseu este de 48 de minute.
 

„E păcat să distrugem un bun de care se folosesc atâția oameni pentru a merge la serviciu, la școală sau, pur și simplu, pentru o plimbare. De asemenea, orice act de vandalizare înseamnă bani în plus pe care municipalitatea îi cheltuie pentru reparații.

Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail“, transmite Primăria Municipiului Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii