Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Se sistează energia termică pentru o zonă a municipiului Constanța!

ro

26 Mar, 2024 10:07 705 Marime text
Sursa foto: Pexels


 
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe Aleea Corbului nr 5.
 
Pentru realizarea acestor lucrări Termoficare Constanța nu va putea furniza apă caldă de consum și incălzire la punctul termic PT 137, începând din ziua de 27.03.2024.
 

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 10 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta.
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice”, transmite sursa menționată.

 
 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, punctează sursa.

 
 Citește și
Atenție, se oprește apa caldă și căldura pentru anumiți consumatori, în municipiul Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii