Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Se reia furnizarea apei calde și a căldurii pentru anumiți consumatori afectați din municipiul Constanța

ro

14 Mar, 2024 16:38 622 Marime text
Sursa foto: Pexels


 
  • Având în vedere finalizarea lucrărilor tehnologice la instalația provizorie de furnizare a energiei termice, lucrări desfășurate în conformitate cu proiectul “Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa III” s-a început încărcarea instalației în scopul reluării furnizării energiei termice, potrivit unei precizări a Termoficare Constanța.
 

„Estimăm că astăzi 14.03.2024, în jurul orei 17:00, consumatorii arondați punctului termic PT 5 (str. Cuza Vodă nr 20, bl AC1, AC2, Muzeul de Artă), afectat de oprirea temporară datorată lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare, vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire”, transmite Termoficare Constanța.

 
Orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public,  poate fi comunicată în program NON-STOP la Dispeceratul Termoficare Constanța., telefon nr. 0241.616.792.

 
„Vă cerem scuze pentru disconfortul produs de întreruperea furnizării”, a punctat sursa menționată.

Citește și
Se întrerupe furnizarea apei calde și a agentului termic în municipiul Constanța. Ce zonă este vizată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii