Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Se oprește apa caldă și căldura într-o zonă din municipiu. Iată ce utilizatori vor fi afectați

ro

22 Feb, 2024 18:01 936 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor circuite de rețea provizorie, pe strada Ecaterina Varga.
 
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor circuite de rețea provizorie, pe strada Ecaterina Varga, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 
Pentru realizarea acestor lucrări nu se va putea furniza apă caldă de consum si incalzire la următorul punct termic: PT 8 (bulevardul Tomis, nr. 14B) începând din dimineața zilei de 23.02.2024.
 
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta SRL.
 
În funcție de momentul finalizării umplerii vor fi comunicate informații privind reluarea furnizării energiei termice.
 
Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiu a acestor puncte termice.
 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.
 
Vă mulțumim de înțelegere!


Termoficare Constanța - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții”, a încheiat sursa citată.Citește și:
Termoficare Constanța: Revine apa caldă și căldura pentru consumatorii afectați de sistarea temporară. Iată zona
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii