Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Se oprește apa caldă în Constanța! Iată utilizatorii afectați

ro

20 Sep, 2023 17:01 966 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Cutezatorilor.
 
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II”, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Cutezatorilor, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 
Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice: 130 (strada Cutezătorilor, nr. 13), 131 (strada Prieteniei, nr. 7), 132 (strada D. Marinescu, nr. 32), 169 (strada Fulgerului, bl. 18), 170 (strada Dezrobirii/N. Milescu), 171 (strada Dezrobirii/Alexandru Gherghel), 174 (strada Dezrobirii/Biruinței) începând din dimineața zilei de 21 septembrie 2023.
 
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore așa cum ne-a comunicat costructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta SRL
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.
 
Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.
 
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Termoficare Constanța: Se oprește apa caldă în municipiu din cauza unei avarii. Iată cine este afectat
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii