Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Revine apa caldă și căldura în municipiu. Iată consumatorii beneficiari

ro

08 Dec, 2023 18:29 984 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Se estimează că astăzi, 8 decembrie 2023, în jurul orei 19:00, consumatorii arondați punctului termic afectat de oprirea temporară datorată lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.
 
Având în vedere finalizarea lucrărilor tehnologice la instalația provizorie de furnizare a energiei termice primare/transport către punctul termic PT 6 (bulevardul Tomis, nr. 99, bl. SO) lucrări desfășurate în conformitate cu proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa III” s-a început încărcarea instalației în scopul reluării furnizării energiei termice, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 
Se estimează că astăzi, 8 decembrie 2023, în jurul orei 19:00, consumatorii arondați punctului termic afectat de oprirea temporară datorată lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare vor beneficia de apă caldă de consum și încălzire.
 

„Orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public, o puteți comunica în program NON-STOP la Dispeceratul TERMOFICARE CONSTANȚA SRL, telefon nr. 0241.616.792.
 
Vă cerem scuze pentru disconfortul produs de întreruperea furnizării.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a încheiat sursa citată.




Citește și:
Situație gravă la Constanța! Copiii din mai multe grădinițe stau în frig. Probleme sunt în mai multe zone din oraș (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii