Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Iată căror consumatori le revine apa caldă de consum

ro

10 Aug, 2023 12:59 863 Marime text
Sursă foto: Pexels
  • „Estimăm că astazi, 10 august 2023, în jurul orei 14:00, consumatorii arondați punctului termic afectate de oprirea temporară datorată lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare vor beneficia de apă caldă de consum”, precizează sursa citată.
 
Având în vedere finalizarea lucrărilor tehnologice la instalația provizorie de furnizare a energiei termice primare/transport către punctul termic: PT 70  lucrări desfășurate în conformitate cu proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa I” s-a început încărcarea instalației în scopul reluarii furnizării energiei termice, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 

„Estimăm că astazi, 10 august 2023, în jurul orei 14:00, consumatorii arondați punctului termic afectate de oprirea temporară datorată lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare vor beneficia de apă caldă de consum”, precizează sursa citată.

 
Orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public, o puteți comunica în program NON-STOP la Dispeceratul Termoficare Constanța SRL, telefon nr. 0241.616.792.
 

„Vă cerem scuze pentru disconfortul produs de întreruperea furnizării”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Constanța: Revine apa caldă de consum! Iată ce consumatori vor beneficia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii