Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța. Ce constănțeni nu vor avea apă caldă începând de luni

ro

21 May, 2023 10:25 1157 Marime text
 Foto: Pexels
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str. Paun Pincio nr.10.

Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la următorul punct termic: PT 101 (Str Paun Panciu nr 10) începând din dimineața zilei de 22.05.2023.

În funcție de momentul finalizării lucrărilor vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.

Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice

Vă mulțumim de înțelegere!, Termoficare Constanța. 


TERMOFICARE CONSTANȚA - Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii