Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Atenție, se oprește apa caldă, în municipiu. Ce consumatori sunt afectați

ro

07 Nov, 2023 20:13 5078 Marime text
Sursa foto: Pexels


 
  • Începând cu dimineața zilei de 08.11.2023, nu se poate asigura  energie termică pentru prepararea apei calde de consum către  toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare  Centralizată cu Energie Termică, conform Termoficare Constanța 

Având în vedere proiectele „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II si Etapa III’’, proiecte ce necesita executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale cât si apariția unor avarii majore  pe tronsoanele rețelei de transport nemodernizate momentan.
 
Aceste lucrări se vor desfășura pe străzile General Manu, Cuza Vodă, Biruinței, Cutezătorilor, Albastră, Ilarie Voronca, Steagului, Nicolae Iorga și Oleg Danovski, din oraș.
 
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 12 ore,  după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta.
 

„În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice”, arată sursa citată.

 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare”, mai precizează societatea.
 

Citește și
Ce zonă din Constanța nu are apă la robinete la această oră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii