Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Apa caldă și încălzirea sistate temporar, în anumite zone ale Constanței. Ce consumatori sunt afectați

ro

13 Dec, 2023 14:22 717 Marime text
Sursa foto: Pexels

 
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Mihail Kogălniceanu, potrivit Termoficare Constanța.
 
 
Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Mihail Kogălniceanu, potrivit Termoficare Constanța.
 

„Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum si încălzire la punctele termice PT 7 (Str. Ferdinand- Spitalul Vechi), PT 40 (Bld. 1 Mai Aleea Timonei), PT 41 (Șoseaua Mangaliei, Aleea Portului),  începând din dimineața zilei de 14.12.2023”, transmite societatea.

 
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 14  ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.
 

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare”, arată Termoficare Constanța.
 

 
Citește și
Atenție, se oprește apa caldă și încălzirea pentru anumiți consumatori ai Constanței
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii