Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța Apa caldă oprită la robinete! Ce consumatori sunt afectați

ro

02 Nov, 2023 14:13 861 Marime text


Sursa foto: Pexels


 
  • Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Lahovari, potrivit Termoficare Constanța.
  • Pentru realizarea acestor lucrări nu se va furniza apă caldă de consum la punctul termic PT 9, începând din dimineata zilei de 03.11.2023. 

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa III’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe strada Lahovari, potrivit Termoficare Constanța. Pentru realizarea acestor lucrări nu se va furniza apă caldă de consum la punctul termic PT 9, începând din dimineata zilei de 03.11.2023.

„Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore așa cum ne-a comunicat costructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L. În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice”, a informat societatea.
 

 
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințe, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice, mai arată sursa.
 
Citește și
Știri Constanța Termoficare Constanța. Mai multe zone din municipiu nu au apă caldă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii