Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoficare Constanța anunță oprirea furnizării apei calde în zona Inel 2 - Vezi străzile

ro

03 Jun, 2024 13:24 668 Marime text
Sursa foto: Pexels

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, Termoficare Constanța anunță printr-o informare că se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str Cutezători și str Dezrobirii.

Pentru realizarea acestor lucrări Termoficare Constanța nu va putea furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice, începând din dimineața zilei de 04.06.2024:
  • PT 130 - Str. Cutezatorilor nr 13 
  • PT 170 - Str. Dezrobirii/ N. Milescu
  • PT 171 - Str. Dezrobirii/ Alexandru Gherghel

Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12 ore așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.

În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.

Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 
Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.
”, a transmis Termoficare Constanța.
 
Dispecerat NON-STOP: 0241 616 792, pentru informații și intervenții.

Citește și:
Termoficare Constanța Apa caldă, oprită pentru minim 12 ore. Vezi ce consumatori sunt afectați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii