Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termene.ro Numărul de companii din România care plătesc taxele este în creștere! Analiza firmelor în anul 2022

ro

21 Aug, 2023 10:41 787 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Potrivit datelor furnizate de termene.ro, în 2022 s-a înregistrat o creștere a numărului total de companii care depun situațiile financiare anuale, iar pentru prima dată în ultimii 5 ani acestea au depășit pragul de 810.000.
 
Platforma termene.ro, platforma de business intelligence din România, care integrează date analizate cu ajutorul inteligenței artificiale despre companii, a realizat o analiză complexă asupra evoluției mediului de business în 2022.
 
Datele analizate au arătat că, anul trecut, companiile românești s-au bucurat de venituri și profituri fără precedent. Totodată, în 2022 s-a înregistrat o creștere a numărului total de companii care depun situațiile financiare anuale, iar pentru prima dată în ultimii 5 ani acestea au depășit pragul de 810.000.
 
Numărul record de companii care și-au depus situațiile financiare la finalul anului 2022 a fost generat de finalul pandemiei și reașezarea modului de lucru în majoritatea domeniilor de activitate.
 
În același timp, lansarea programului de finanțare Start-up Nation, dedicat în special companiilor nou-înființate, a oferit cadrul financiar pentru reorientarea profesională, astfel că au apărut multe business-uri noi pe piață.












Citește și:

Firme Constanța: A fost numit administratorul special unic al S.C. Agro Land Radal SRL, firmă aflată în insolvență
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii