Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tendințe 2022/23 - Ce genți vom purta iarna aceasta?

ro

13 Dec, 2022 15:39 1486 Marime text


 
  • Pentru că suntem în perioada sărbătorilor, este normal să ne gândim la ce genți vom purta iarna aceasta. Și, potrivit experților în tendințe, trendul pentru 2022/23 este... geamantane sau genți cât mai mari! Totuși, toate tipurile de genți, de la cele mici la cele mari, de la serviete la rucsacuri, vor fi, cu siguranță, un element popular în acest an. De ce?

  • ​Pentru că sunt versatile și pot fi folosite pentru o varietate de scopuri. Fie că ești în căutarea unei genți care să poată transporta lucrurile esențiale de zi cu zi sau ceva mai special și unic, există o geantă perfectă pentru tine.

Care sunt tendințele populare ale genților de modă pentru iarna 2022/23?

În ultimii ani, popularitatea designerilor de modă și a modelelor de genți a crescut foarte mult. Există câteva tendințe în vogă pe care le vei vedea mai des în iarna 2022/23, inclusiv gențile XXL, maxi hobo, gențile vintage și cele minimaliste.
Un stil de urmat pentru utilizarea zilnică, geanta maxi hobo sau gențile XXL stil geamantane, sunt o opțiune versatilă și accesibilă, care poate completa perfect o ținută. Poți găsi versiuni realizate din materiale premium, cum ar fi pielea și pielea de căprioară, sau alegeri mai simple de țesături, cum ar fi pânza de bumbac.
Gențile cu mânere fancy sau cele semilună sunt perfecte pentru acele zile în care ai nevoie de ceva foarte fantezist și confortabil, dar nu vrei să cari ceva prea greu pe braț. Astfel de genți sunt, de asemenea, super versatile - funcționează bine ca poșete de seară sau totes de călătorie.
Gențile de umăr sau de mână cu pietre prețioase, mici și elegante adaugă interes vizual și funcționalitate oricărei ținute. Gențile minimaliste nu pot lipsi nici ele din peisaj. Nu numai că arată uimitor, dar au și o serie de beneficii care le fac să fie o alegere excelentă pentru utilizarea zilnică. Sunt perfecte pentru femeile ocupate care doresc să economisească timp și să se simtă elegante în același timp. Fiecare geantă are propriul stil unic, așa că nu vor exista două genți minimaliste care să arate exact la fel.

Vor mai fi la modă gențile stil shopper în 2022/23?

Gențile de tip shopper sunt un articol popular în acest moment și mulți oameni cred că vor fi încă la modă până la sfârșitul anilor 2022/23. Aceste poșete în stil totes bag pot fi folosite pentru o varietate de scopuri diferite - de la transportarea cumpărăturilor până la efectuarea activităților zilnice. 
De asemenea, ele vin într-o varietate de culori și stiluri, astfel încât cu siguranță va exista ceva care să atragă gusturile fiecăruia. Au un aspect cool și elegant, care este perfect pentru orice ținută. În plus, sunt suficient de versatile pentru a fi folosite atât pentru muncă, cât și pentru activități de de zi cu zi. Lasă-te inspirată de tendințele din acest sezon și alege-ți modelele preferate de geamantane pe care cei mai cunoscuți designeri ți le pun la dispoziție. Cu atât de multe opțiuni disponibile, este ușor să găsești geanta perfectă pentru nevoile tale.

Ce culoare va fi cea mai populară în această iarnă în materie de genți?

Nu există nicio îndoială că cea mai populară culoare în această iarnă va fi negrul. Negrul este versatil, ceea ce îl face un accesoriu pentru orice ținută. În plus, aspectul său atemporal îl face o alegere perfectă pentru orice anotimp. Alte culori care sunt în trend în această iarnă includ nuanțele strălucitoare, precum argintiu sau auriu. Deci, oricare ar fi stilul tău, există probabil o culoare care se va potrivi perfect.
Pe măsură ce trec anii, tendințele se schimbă și la fel și ceea ce poartă oamenii. Cu toate acestea, un lucru pe care îl putem prezice cu siguranță este că gențile vor juca un rol principal în modă. Dacă dorești să ieși din tipare, ia în considerare purtarea unor genți neobișnuite, precum cele XXL sau stil geamantane.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii