Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tehnicienii dentari isi aleg reprezentantii

ro

16 Feb, 2010 04:21 1486 Marime text
Pe 6 martie, la ora 11.00, preşedintele Ordinului Tehnicienilor Dentari din România (OTDR) a convocat Adunarea Generală Ordinară Judeţeană a tehnicienilor dentari - membrii OTDR din judeţul Constanţa.

Pe ordinea de zi se află alegerea reprezentanţilor tehnicienilor dentari - membrii OTDR, la Adunarea Generală Naţională a OTDR 2010. Această activitate se va desfăşura în Mamaia, la Hotel Dacia Sud. Accesul membrilor OTDR îndreptăţiţi să participe la adunarea generală judeţeană este permis prin simpla probă a identităţii acestora, făcută cu actul de identitate.

Şedinţa este statutară, însă în situaţia neîndeplinirii condiţiilor de cvorum, adunarea generală judeţeană este convocată, tot pe 6 martie, însă la ora 13.00, cu menţinerea ordinii de zi şi a locului de desfăşurare.

La adunarea generală judeţeană pot să participe şi să voteze toţi tehnicienii dentari membri OTDR cotizanţi, înscrişi în OTDR 2009 revizuit, mai puţin cei care se regăsesc în lista restanţierilor 2009 la plata cotizaţiilor, publicată pe site-ul Ordinului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii