Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tehnică nouă de intervenție în dotarea ISU Constanța! (FOTO)

ro

04 Apr, 2023 10:19 1207 Marime text


O nouă autospecială de intervenție a intrat în dotarea pompierilor militari.

Autospeciala are o capacitate de 4000 l de apă, 200 l de material spumant, un modul de descarcerare și un modul de acordare a primului ajutor medical în situații de urgență., transmit reprezentanții ISU Constanța. 

Aceasta este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere.

Tehnica de intervenție face parte din autospecialele care vor fi achiziționate în cadrul Proiectului VIZIUNE 2020.,mai precizează sursa citată. 

Amintim că, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al judetului Constanța achiziționează servicii de reparaţie şi întreținere a autospecialelor marca Citroen.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 42.016,81 de lei a fost atribuit companiei Utilnavorep Service, din Constanța.
 
Conform Confidas.ro, platformă consultată la data de 03 aprilie 2023, Utilnavorep Service SRL se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor, iar pentru anul 2021 a declarat un profit net de 1.234.704 de lei.
 
Utilnavorep Service SRL este controlată de Utilnavorep SA, cu sediul în Constanța, asociat unic, și administrată de Oana Dimăncescu, potrivit Confidas.


foto: ISU Constanța 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii