Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:13 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tarifele pe Valea Prahovei au scăzut după sărbători. Cât costă acum o cameră la un hotel de 4 stele

ro

10 Jan, 2022 21:02 1300 Marime text
Tarifele pe Valea Prahovei au scăzut cu 30-40% după sărbători, iar unele unităţi de cazare oferă reduceri în timpul săptămânii, potrivit unui comunicat al Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova.


"Weekend-ul care tocmai a trecut a umplut din nou staţiunile de pe Valea Prahovei, unde a nins ca în poveşti. Pârtiile au funcţionat cu mici probleme, la Sinaia a fost ceaţă şi vântul a bătut cu putere, acest lucru a făcut ca gondola să-şi întrerupă ceva timp activitatea, la Buşteni pârtiile au fost deschise. Şi preţurile sunt ceva mai accesibile după sărbători. Tarifele au scăzut, în medie, cu 30-40%, conform reprezentanţilor din turism. În unele cazuri sunt reduceri în timpul săptămânii", a anunțat sursa citată.


La un hotel de 4 stele ''tarifele încep de la 450 de lei până la 800 de lei, gradul de ocupare este de sută la sută'', conform sursei citate.



În perioada 10 ianuarie - 28 februarie 2022, este în vigoare oferta "Trenurile Zăpezii" care aduce reduceri tarifare de 25%.

Foto Pixabay

Sursa Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii