Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE La Pavilionul Expozițional Constanța Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, prezent la Târgul Internațional al Întreprinderilor Mici și Mijlocii - EDIȚIA 2023 (Galerie FOTO+VIDEO)

ro

24 Nov, 2023 12:12 1217 Marime text




UPDATE: „ Voi avea o întâlnire acum și cu Asociațiile Patronale de pe litoral să discutăm despre serviciile și raporturile calitate-preț pe care îl vor pune la dispoziția turiștilor din România, ca să putem să convingem că povestea de succes și relaxarea sunt  aici, în România, nu în alte părți. Cu servicii mai bune, eu cred că nivelul calității poate fi mult mai bun”, a declarat ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea.

În ceea ce privește Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, organizat la Pavilionul Expozițional, ministrul a mai menționat:

„ Este un târg cu destinație Horeca, aici sunt producători  de echipamente, de utilaje și bunuri pentru această industrie. Am văzut produse fabricate în România, produse competitive, am văzut o firmă care produce tot mobilierul din inox pentru bucătării. Ceea ce este interesant este că această firmă produce mobilierul pe dimensiunile de care ai nevoie în spațiu tău. Am văzut aici lucruri interesante, cu design românesc. Să reziști într-o piață competitivă cu 50 de oameni nu este aspect minor, dar dacă există calitate, este și vânzare. Sunt 100 de firme care participă la acest târg în foarte multe domenii de activitate, la partea de produse alimentare, dar și din domeniul curățeniei. Sunt producători din toată țara. Eu consider că acum este perioada de a investi în capacitățile de cazare, în restaurantele de pe litoral, în extrasezon, pentru ca sezonul de anul următor să ne prindă pregătiți.”

  • Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan Radu Oprea, a fost prezent astăzi, la Constanța, la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, organizat la Pavilionul Expozițional în perioada 24-26 noiembrie. Târgul este deschis vizitatorilor, zilnic, între orele 10:00 – 18:00. 

Astăzi, vineri, 24 noiembrie 2023 are loc Deschiderea oficială,  cu participarea lui Ștefan-Radu Oprea, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, a reprezentanților autorităților publice centrale și locale, precum și a membrilor patronatelor și organizațiilor din turism

Conferința de presă are loc tot azi, la ora 12.15, la Sala de conferințe din cadrul Pavilionului Expozițional.

Programul târgului este următorul:

Vineri, 24 noiembrie 2023

13.30 – Atelier de lucru –  Seminar – “Perspective și provocări Sezon 2024”  - dezbatere liberă (speakeri: Corina Martin – președinte de onoare Asociația Patronală RESTO și secretar general al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România, Anca Nedea Pavel – director executiv Organizația Patronală Mamaia Constanța și reprezentant OMD Mangalia, Sebastian Puznava – președinte Patronatul Marea Mamaia, reprezentant - Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, reprezentant - Federația Industriei Hoteliere din România)
 
Sâmbătă, 25 noiembrie 2023
10.30 – Workshopuri:
1. Seminarul „Tehnologie tradițională vs. robotizare, în curățenia profesională” susținut de domnul Cristian Isaincu - Bussines developer la TENNANT și lector la Centrul de instruire, audit și expertiză „Cleaning 360” din București.
2.  Seminarul „Sistematizarea operațională și monitorizarea digitală a procedurilor din curățenia profesională” susținut de domnul Cristian Isaincu - Bussines developer la TENNANT și lector la Centrul de instruire, audit și expertiză „Cleaning 360” din București.
3. Seminarul „Actualități și tendințe în cosmetica hotelieră” susținut de domnul Emil Iacob - Director vânzări la CAHM Europe - cel mai mare producător de cosmetice hoteliere din România.
12.30 – Atelier de lucru – Specialiști resurese umane și recrutare personal extern (cu participarea firmelor de recrutare și a domnului comisar de poliție, Mircea-Daniel Labeș, șef de structură al Serviciului Pentru Imigrări al Județului Constanța)
 
Duminică, 26 noiembrie 2023

 
Sesiuni de demonstrații de lucru ale expozanților
 
Târgul este deschis vizitatorilor, zilnic, între orele 10.00 – 18.00.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii