Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul de Crăciun Constanța 2022 - pe ultima sută de metri

ro

24 Dec, 2022 00:00 2330 Marime text
sursa foto: Facebook
  • În perioada 30 noiembrie - 25 decembrie parcul din fața Teatrului de Operă și Balet Oleg Danovksi s-a transformat într-un nou capitol de basm, unde spiridușii, elfii, renii, prințesele și alte personaje de vis îmbracă municipiul Constanța în straiele de Crăciun.
  • Târgul de Crăciun Constanța 2022 și-a deschis porțile în seara magică de Sfântul Andrei programul fiind între orele 16.00 și 23.00, de miercuri până vineri, iar sâmbătă și duminică parcul este deschis între 12.00 și 23.00
Organizatorii s-au străduit să ofere cel mai spectaculos târg, unde constănțenii pot descoperi daruri, dulciuri, mâncăruri tradiționale, suveniruri, locuri de joacă pentru copii, inclusiv trenuleț și carusel.
Totodată, au fost organizate concerte și evenimente speciale pentru toate vârstele. Punctul cel mai important, pentru cei mici și cei mari, fiind Casa lui Moș Crăciun, care ascultă dorințele constănțenilor până să plece la drum prin lume să ducă cadourile în noaptea de Ajun.

sursa foto: Facebook

Mai mult, a fost amenajată o zonă specială pentru fotografierea vizitatorilor alături de Moș Crăciun și celelalte personaje de poveste.
În weekenduri au fost organizate spectacole muzicale și de dans, prezente fiind inclusiv minoritățile

sursa foto: Facebook

Cei mici au fost așteptați în fiecare zi, în intervalul 16.00 - 17.30, la atelierele creative pentru copii, desfășurate în căsuța lui Moș Crăciun cum a fost pe 21 decembrie când toți copiii au participat, de la ora 16.00, la Atelierul creativ «Decorațiuni de Crăciun», unde au putut confecționa o jucărie de Crăciun realizată manual din materiale simple, atelierul fiind susținut de artiști din Ucraina în limba ucraineană cu traducere în limba română

Încă sunt așteptați constănțenii și astăzi la cel mai frumos târg de Crăciun din Constanța, cu cel mai aromat vin fiert, bunătățuri tradiționale și muuulte activități distractive pentru cei mici

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre noutățile ce țin de ediția de anul acesta a târgului de sărbători, puteți să urmăriți pagina oficială de Facebook, Târg de Crăciun Constanța 2022: 
Târg de Crăciun Constanța 2022 | Constanta | Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii