Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târg de Crăciun la Castelul Regal Săvârşin. Iată în ce perioadă

ro

10 Dec, 2023 19:51 967 Marime text

Târgul de Crăciun de la Castelul Regal Săvârșin!

În acest an, la intrarea pe Domeniul Săvârșin, în Satul Regal, va fi deschis publicului primul târg regal de Crăciun, în zilele de vineri 15, sâmbătă 16 și duminică 17 decembrie 2023, de la ora 11.00 la ora 19.00. În aceleași zile vor fi deschise publicului Muzeul Regal al Automobilului, Magazinul de Suveniruri și Atelierul Auto al Regelui Mihai. Casa Ceaiului va fi deschisă sâmbătă și duminică, între ora 11.00 și ora 19.00.

Târgul va găzdui producători locali din comune și sate transilvănene și bănățene, inclusiv săvârșineni, care vor prezenta la târg produse culinare tradiționale de Crăciun, îmbrăcăminte, produse cosmetice și decorațiuni pentru bradul de Crăciun și pentru casă.
În cele trei zile, Satul Regal va găzdui concerte de colinde, urători, dansuri populare și colindători de toate vârstele din județele Prahova, Brașov, Hunedoara, Cluj, Sibiu, Bihor, Arad și Timiș, anunţă, duminică seară, Familia Regală a României, într-o postare pe Facebook.

Programul detaliat al târgului va fi publicat într-un comunicat separat.

Târgul este organizat de Fundația Colecția Regală în colaborare cu Grupul de Acţiune Locală Napoca Porolissum și Profi România.


Sursa foto: Familia Regala a Romaniei/facebook.com


Citește și:

Sfaturi pentru o zi de schi în siguranță
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii