Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tanczos Barna Plajele vor fi pregătite pentru debutul sezonului estival (VIDEO)

ro

30 Mar, 2022 19:46 1373 Marime text
Ministrul Mediului, foto: Facebook/ Barna Tanczos

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a declarat, la finalul ședinței de Guvern, miercuri, 30 martie, că plajele noi au fost intabulate, s-au făcut şi lotizările şi se vor încheia acte adiţionale cu operatorii pentru acest sezon.

Totodată, conform ministrului, în maximum doi ani, și-a exprimat speranța că va exista şi un PUZ nou şi o amenajare de nivel internaţional.

„Intabularea s-a făcut. S-au făcut şi lotizările. Am avut chiar azi în şedinţa de Guvern o discuţie cu domnul ministru Cadariu.

Se vor încheia acte adiţionale prin ABADL Constanţa cu operatorii de plajă pentru acest sezon. Pe termen mediu şi lung am propus acum un an elaborarea unui PUZ pentru plaja nouă.

În acest scop, am lansat un concurs internaţional de soluţii împreună cu Apele Române. Avem deja parteneriatul încheiat cu Ordinul Arhitecţilor pentru a amenaja această plajă nouă.

Pe termenul de un an, doi ani cât mai este din aceste contracte în vigoare, până la expirarea lor, vom găsi soluţiile pe termen scurt. Sper ca în acest an, maximum doi ani, să avem un PUZ nou şi o amenajare de nivel internaţional a noii plaje, pentru că ceea ce avem în momentul de faţă nu seamănă cu plajele la care râvnesc românii în momentul în care se duc în vacanţe", a explicat ministrul la briefingul de la finalul şedinţei de Guvern.




Întrebat dacă la data de 1 mai, când se deschide sezonul estival, plajele vor fi pregătite, Barna Tanczos a răspuns că vor fi gata, contractele fiind deja semnate. 

video: Facebook/ Guvernul României

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii