Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr reținut de polițiștii Capitalei pentru violență domestică și distrugere. Acesta și-a bătut în mod repetat concubina

ro

20 Dec, 2023 14:48 715 Marime text



 
  • La data de 19 decembrie 2023, în jurul orei 11.50, Secția 2 Poliție, din capital, a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o adresă, din Sectorul 1, se aud țipete de femeie, pe casa scării.
 
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au luat legătura cu o femeie, în vârstă de 19 ani și au constatat faptul că a avut loc un conflict între aceasta și concubinul său, un tânăr în vârstă de 20 de ani, în urma căruia acesta a agresat-o fizic și a distrus mai multe bunuri din locuință, potrivit Poliției Române.
 
În același context, femeia vătămată a ieșit din apartament și a intrat în locuința unei alte femei, pentru a se aplana conflictul.
 

„Ulterior, bărbatul ar fi pătruns în apartamentul vecinei, unde ar fi distrus bunuri și din respectiva locuință și ar fi agresat-o fizic, din nou, pe persoana vătămată. În urma primelor verificări, s-a mai stabilit faptul că, în urmă cu o zi, la data de 18 decembrie 2023, persoana vătămată ar mai fi fost agresată fizic de către bărbatul în cauză”, spun oamenii legii.

 
Polițiștii l-au depistat pe bărbat, acesta fiind condus la sediul secției, în vederea audierii.
 
Împotriva tânărului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile.
 
În baza probatoriului administrat, față de cel în cauză a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală, mai transmit polițiștii.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
 
 
Citește și
Țibulcă Gheorghe, comisar-șef în Direcția Generală Anticorupție, trimis în judecată de DNA
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii