Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr, din Cluj, depistat de polițiști cu droguri de mare risc asupra lui. A fost reținut pentru 24 de ore

ro

25 Nov, 2023 17:13 801 Marime text

Sursa foto: DIICOT



 
  • La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat verificarea unui autoturism, fiind identificate droguri de risc și de mare risc, dar și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, potrivit Poliției Române.
 
În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit 1,4 kg substanță cristalină de culoare gălbuie (4 - CMC), precum și 560 de grame de canabis.
 

„Cercetările au fost preluate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, la data de 24 noiembrie a.c. fiind pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară”, transmite Poliția.

 

„Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 2022-2023, un tânăr, de 21 de ani, a procurat și vândut, în mod repetat, canabis, cu 50 de lei pentru un gram, către consumatori din județul Cluj. De asemenea, tot în mod repetat, a oferit, cu titlu gratuit, diferite cantități de canabis”, a mai precizat sursa citată.

 
În baza probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 21 de ani.
 
Prezentat instanței, pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
Acțiunile derulate au beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.
 

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, punctează Poliția.

 
Citește și
Percheziții într-un dosar penal de tâlhărie, la Năvodari. Minori, între 10 și 13 ani, implicați
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii