Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 19 ani, depistat la volan fără permis, în urma unei razii a polițiștilor constănțeni

ro

24 Oct, 2022 15:45 1360 Marime text
imagine cu rol ilustrativ, sursa: ZIUA de Constanța Razie a polițiștilor constănțeni! 
 
La data de 23 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, ai Serviciului Rutier, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, respectiv creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urna activităților, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 22.000 de lei., informează IPJ Constanța. 

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere. De asemenea, polițiștii au constatat 3 infracțiuni.
 

Exemplu:
 
La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 19.50, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în localitatea Sinoie, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală., a mai transmis sursa citată. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii