Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânăr de 17 ani, arestat preventiv la domiciliu, prins "la plimbare" pe o stradă din Năvodari

ro

20 May, 2022 16:00 1433 Marime text
Arest la domicliu, foto: Unsplash Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un minor, de 15 ani, bănuit de comiterea faptei.


Astfel, la data de 27 aprilie a.c., acesta ar fi pătruns în locuința unei persoane vătămate, de unde ar fi sustras o poșetă, în care se afla suma de 300 de lei.
 

În sarcina minorului a fost reținută și săvârșirea infracțiunii de evadare, întrucât, la data comiterii faptei, acesta se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu., transmite IPJ Constanța. 


În urma administrării probatoriului în cauză, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
 

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă., a  mai menționat sursa citată anterior. 

 

La data de 20 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat, pe strada Rândunelelor din orașul Năvodari, un minor, de 17 ani, iar în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că acesta se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii