Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de motocicliști și-au dat întâlnire pe plaja dintre stațiunile Saturn și Venus la a XV-a ediție a festivalului Seawolves Bike Fest (GALERIE FOTO)

ro

11 Jun, 2023 11:46 2271 Marime text
Dupa 14 editii in nordul litoralului, tot pe malul marii dar pe plaja "The Reef", situata intre statiunile Saturn si Venus se desfășoară zilele acestea a XV-a ediție a festivalului Seawolves Bike Fest. 

Sute de motocicliști și-au dat întâlnire pe plaja dintre statiunile Saturn si Venus  la a XV-a ediție a festivalului Seawolves Bike Fest. 
 

„Respectăm absolut toate caracteristicile festivalului cu care v-am obisnuit si vom aduce si elemente noi, surpriza: scena profesionala de mari dimensiuni, cu sunet si lumini pe masura, cu fete de la Sascut si traditionalul foc de artificii, cu multe seturi de mese cu corturi pentru stat la povesti, langa care vor fi amplasate dozatoarele de bere si gratarele, plaja cu sezlonguri si beach bar, cort de mare capacitate pentru traditionalele petreceri de noapte cu muzica live si discoteca retro.
Nu vor lipsi nici concursurile caracteristice premiate consistent si nici parada moto, care va avea un traseu mai aparte, cel putin la fel de spectaculos.
In ceea ce priveste bautura si mancarea, va putem spune ca vor fi produse pentru toate gusturile si, mai ales, pentru toate buzunarele, de la traditionala bere la draft pana la long drinks si de la traditionalul gratar la ceaune uriase cu ciorbe, gulas si alte mancaruri delicioase“ - au anunțat organizatorii.


Prezentatorul evenimentului a fost CRISTIAN HRUBARU, iar din programul artistic au făcut parte AWAKE THE DEMONS, OVER (TRIBUT PINK FLOYD),  DOMINATION (TRIBUT PANTERA), FEUER FREI (HU) (TRIBUT RAMMSTEIN), DIRTY SHIRT, AFTER PARTY: PARTY LIVE ROCK, BLUES & FOLK CU TRUPA OVER, REVOLTER, BUCIUM, ALTAR, TROOPER, CARGO, AFTER PARTY: ATOMIC DISCO PARTY BY DJ PRANKIE. 


 

Citește și: 

Recomandări importante din partea SMURD Constanța. Cum trebuie să acționăm în cazul unui accident rutier în care sunt implicați motocicliști (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii