Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de de kilograme de peşte confiscate de poliţişti în această săptămână, în judeţele Brăila şi Tulcea (VIDEO)

ro

13 May, 2023 14:07 827 Marime text

În perioada 8 - 12 mai a.c., polițiștii Serviciului de Poliție „Delta Dunării”, împreună cu polițiștii Direcției de Ordine Publică - Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, au desfășurat acțiuni pentru verificarea legalității activităților de deținere, transport și comercializare a peștelui, produselor și subproduselor din pește, în perioada de prohibiție, în județele Brăila și Tulcea.


Astfel, au fost verificate 31 de obiective, dintre care 7 societăți cu obiect de activitate în domeniul piscicol.
 
Au fost confiscate peste 388 de kilograme de pește din diferite specii și 14 kilograme de icre din specia crap., se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de IGPR.

Au fost constatate 9 infracțiuni, 8 prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura și una prevăzută de art. 358 alin. 1 din Codul Penal privind comercializarea de produse alterate.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2 ambarcațiuni, 2 motoare de ambarcațiune și 76 de unelte de pescuit., mai punctează sursa citată. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii