Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de camioane blocate în vama Siret, din cauza protestului agricultorilor

ro

16 Jan, 2024 14:13 599 Marime text
foto cu rol ilustrativ  Coloana de camioane de pe sensul de ieşire din România, pe drumul naţional DN2, măsoară aproximativ zece kilometri, de la intrarea în oraşul Siret până în apropiere de localitatea Bălcăuţi.

"Aştept de ieri dimineaţă aici şi nu ştiu când voi trece. E greu să aştepţi ore întregi şi să nu ştii când o să te porneşti", a spus unul dintre şoferii de tir care aşteaptă în zona punctului de trecere a frontierei.

Traficul prin Punctul de Trecere a Frontierei Siret din judeţul Suceava este afectat, pentru a doua zi consecutiv, de protestelor fermierilor şi transportatorilor.

Zeci de tractoare şi utilaje agricole continuă să ocupe trei din cele patru benzi de circulaţie de pe drumul naţional DN2, pe porţiunea cuprinsă între oraşul Siret şi punctul de trecere a frontierei, astfel încât accesul camioanelor către şi dinspre Ucraina este blocat.

O singură bandă de circulaţie este deschisă maşinilor mici, traficul rutier pe aceasta desfăşurându-se alternativ.

"Vom sta aici cât va fi nevoie, până ce nemulţumirile noastre vor fi auzite şi rezolvate", a declarat, pentru AGERPRES, unul dintre protestatari.


La faţa locului se află numeroase echipaje de poliţie şi jandarmi, însă nu au fost semnalate incidente.


Sursa: Agerpres.ro. 



Citește și: 

Protestul transportatorilor continuă la Constanța. Președintele AUR George Simion, alungat de protestatari(GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii