Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor ar fi încercat să se sinucidă!

ro

06 Dec, 2023 21:47 1538 Marime text
După conflictul stârnit de Cătălin Tolontan cu patronatul, o nouă victimă ajuns în pragul sinuciderii! Bogdan Stamatoiu a încercat să își ia viața după ce a fost dat afară din GSP. Totul cauzat de războiul lui Tolontan cu patronatul elvețian.

Bogdan Stamatoiu, Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, ar fi încercat să se sinucidă, potrivit surselor Antena 3 CNN, scrie romaniatv.net. 

Redacţia Gazetei Sporturilor a fost anunţată astăzi cine este noul coordonator al redacţiei. După plecarea lui Cătălin Țepelin și Cătălin Tolontan, trustul Ringier l-a trimis să reorganizeze GSP pe sârbul Predrag Mihailovic. Despre redactorul-șef adjuct, Bogdan Stamatoiu, sursele Antena 3 CNN spun că ar fi încercat să își ia viața.

Oficial de la poliție 

„La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

 La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis polițiștii.


Citește și:

Reacția lui ​Cătălin TolontanDispare Gazeta Sporturilor în versiunea print! Ringier i-a cerut lui Tolontan să plece de la GSP
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii