Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:41 20 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studiu de fezabilitate pentru modernizarea bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân din Constanța

ro

08 Sep, 2021 00:00 491 Marime text
  • Primăria Constanța a depus la APM documentația pentru modernizarea bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân
 
APM Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul de către Primăria Constanța, cu privire la reabilitării adăpostului de animale fără stăpân.
 
Este vorba de proiectul „Studiu de Fezabilitate de obiectiv mixt privind reabilitare și modernizarea bazei de supraveghere a animalelor fără stăpân”, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanta, str. Câmpul cu Flori, nr. 11. Titular este Municipiul Constanța (prin Primăria Constanța).
 
De precizat este că strada se află în capătul străzii Vârful cu Dor, fiind recent denumită de către municipalitate.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mun. Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la Primăria Constanța.
 
Amintim că Primăria Municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism necesar municipalității pentru amenajarea unui noi adăpost pentru câinii fără stăpân, la începutul anului în curs.
 
Prin Certificatul de Urbanism nr. 620 din data de 17 februarie 2021, Primăria Constanța dorește amenajarea unui adăpost fără câini fără stăpân, faza DALI, inclusive PAC, Proiect Tehnic, DDE+CS, studii. Valabiltiatea documentului este de 12 luni.

 
Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Animal Society, a organizat luni, 15 februarie, în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța, conferința de presă organizată cu prilejul lansării proiectului „Efort comun pentru un viitor mai bun”. Proiectul Efort comun pentru un viitor mai bun implică mai multe campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din oraș ce vor fi realizate pe raza municipiului Constanța, un recensământ al acestora, efectuat în premieră de către Animal Society, dar și un apel pentru implicarea societății civile, adresat prin derularea mai multor programe de informare și conștientizare adresate constănțenilor.

 
Amintim că, în ianuarie, Municipiul Constanța lansa un anunț de achiziție pentru serviciul de elaborare documentație tehnico - economică aferentă obiectivului de investiții „Reamenajarea adăpostului pentru câini fără stăpân" (studii de teren - studiu topografic, studiu geotehnic, DALI, deviz estimativ, PAC, PT, DDE, CS, documentatii pentru obtinerea avizelor/acordurilor)".
 


                              
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii