Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strategiile de pariere - sunt eficiente sau nu?

ro

02 Dec, 2022 00:00 877 Marime text

Sursa foto: unsplash

Persoanele care sunt active în jocurile de noroc, știu foarte bine că sfaturile celor experimentați și cunoașterea micilor trucuri pot fi de ajutor în transformarea unui pariu normal în unul câștigător. Sursele de informare ce sunt disponibile în mediul online sunt de ajutor, acestea constând în recenzii independente ale caselor de pariuri online și păreri ale jucătorilor înregistrați pe platformele de jocuri de noroc.

Ce strategii de pariere se pot utiliza?

În rândul jucătorilor de cazino există numeroase strategii ce pot fi puse în aplicare la plasarea pariurilor, unele mai populare, altele mai puțin cunoscute. Iată câteva strategii ce sunt mai des utilizate:

1. Strategia golului fix

Utilizarea acestei strategii presupune ca jucătorul să dețină cunoștințe minime cu privire la handicapul asiatic. În utilizarea acestei strategii, jucătorul trebui să consulte scorurile live din ziua respectivă. Meciul potrivit are o cotă inferioară valorii de 1.40, momentul oportun de plasare a pariului fiind aproape de minutul 60 al meciului.

2. Strategia scorului par

Strategia presupune mizarea pe tipul de scor, anume dacă va fi par sau impar. Mai exact, se pariază pa paritatea numărului de goluri înscrise în cadrul unui meci. De regulă, se estimează că dacă un număr de 5 meciuri au avut un scor impar, atunci următorul ar trebui să aibă un scor par.

3. Strategia Fibonacci

Fibonacci e o strategie destul de populară printre jucători și presupune creșterea progresivă a mizei. Metoda are la bază așa numitul șir al lui Fibonacci, jucătorul trebuind să plaseze pariuri la cote mari. Odată ce un bilet va ieși câștigător, jucătorul va relua plasarea mizelor conform șirului.

4. Strategia Martingale

Această strategie pune accent pe dublarea mizei plasate după ce un bilet iese necâștigător. De fiecare dată când un bilet nu e câștigător, miza minimă ce va avea valoarea 2, va fi dublată. Pot fi plasate pariuri pe un singur meci, pe mai multe sau pre-meci.

Eficiența strategiilor de pariere

De cele mai multe ori, e nevoie de mai mult decât noroc pentru a câștiga. Punerea în practică a unei strategii poate face diferența dacă aceasta este îmbinată cu tact și răbdare.
Strategiile de pariere nu sunt eficiente 100%, dar sunt de ajutor. Utilizarea lor ajută jucătorul să își echilibreze pariurilor în concordanță cu soldul disponibil, să își mărească șansele de a câștiga, de a dobândi tact și de a-și dezvolta simțul strategic. În concluzie, strategiile ajută și pot funcționa în anumite circumstanțe, fiind importanți factori precum abilitatea de anticipare, tact și evaluarea progresului respectivului meci.

Sursa foto: unsplash
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii