Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:37 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strategia de Dezvoltare Durabilă a județului Constanța, în consultare publică!

ro

01 Jul, 2021 10:36 1177 Marime text
  • Documentul urmează a fi implementat de către Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța.
“Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța pentru perioada 2021-2027” a fost redactată și se află în dezbatere publică
până la data de 6 august 2021.

Documentul urmează a fi implementat de către Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța.

Strategia are la bază trei piloni principali: dezvoltarea economică prin intermediul valorificării potențialului local și prin utilizarea inovării și a noilor tehnologii, creșterea calității condițiilor de viață a cetățenilor, reducerea decalajelor dintre comunități și dezvoltarea turismului și a serviciilor conexe.

Principalele obiective stipulate în acest document sunt: dezvoltarea infrastructurii pentru transportul public și de mărfuri, creșterea calității mediului și stimularea utilizării resurselor de energie regenerabilă,  precum și modernizarea administrației publice și a capacității de implicare în dezvoltarea teritorială.

Opinia publică este extrem de importantă în procesul de definitivare a Strategiei de dezvoltare, pentru a reflecta o atitudine cât mai realistă, orientată către comunitate. În acest sens, Consiliul Județean Constanța aduce în atenția publică documentul care conține viziunea, direcțiile prioritare de dezvoltare și obiectivele strategice la nivel județean.

Astfel, Consiliul Județean Constanța prin Asociația de Dezvoltare Durabilă invită locuitorii județului să își exprime punctul de vedere referitor la propunerea de Strategie de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța pentru perioada 2021-2027 și să contribuie la imbunătățirea acestui document strategic, prin consultarea documentului și completarea unui chestionar online.

De asemenea, pentru a transmite informații mai detaliate cu privire la studiul ce analizează nevoile și traiectoria de dezvoltare viitoare a județului, puteți utiliza adresa de mail: poca@cjc.ro.

Pentru o mai bună informare a cetățenilor județului nostru, vă rugăm să ne susțineți, în acest demers, prin mediatizarea acestei inițiative deosebit de importante., a transmis Consiliul Județean Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii