Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri din Constanța. Primarul Chițac a plecat în concediu. Viceprimarul i-a preluat atribuțiile (DOCUMENT)

ro

01 Aug, 2023 09:52 1433 Marime text



Prin dispoziția nr. 1986 din 31 iulie a.c., primarul Vergil Chițac și-a delegat temporar atribuțiile viceprimarului Ionuț Rusu pentru perioada 01 - 15 august 2023.

Ieri a avut loc ședința de Consiliu Local Municipal, o ședință în care primarul a obținut tot ce și-a propus, votul pentru rectificarea bugetară și implicit pentru acordarea unui împrumut de 100 de milioane de lei către Termocentrale Constanța SRL, dar în care s-a dat din nou în stambă în relația cu mass-media.

Transmisiunea ședinței a fost cap-coadă plină de întreruperi din cauza problemelor tehnice.

Și chiar dacă consilierul local USR, Florin Cocargeanu a cerut din nou ca aceste ședințe de Consiliu să fie organizate în format fizic, cu gândul la vacanță, primarul i-a transmis că analizează propunerea până la toamnă.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consiliul local al municipiului Constanţa, aprobă mai multe proiecte importante. Transmisiunea ședinței lasă de dorit. Primarul Chițac a jignit presa!



 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii