Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri din Constanța Primăria vrea să recupereze contravaloarea desființării pe cale administrativă a bazarului din KM 4-5

ro

06 Aug, 2023 11:44 1153 Marime text

 
Primarul Vergil Chițac a emis o dispoziție privind recuperarea sumei de 227.818,06 lei, reprezentând contravaloarea desființării pe cale administrativă a lucrărilor de construcții provizorii realizare cu autorizația de construire nR.972/02.06.1999, pe terenul aparținând domeniuli privat al municipiului Constanța din cartierul KM 4-5 aflat în administrarea AFI SRL (n.r. Administrația Fondului Imobiliar SRL).

Este vorba despre Bazarul din Km 4-5, care a fost dezafectat pentru implementarea proiectului finanțat din fonduri europene privind „Reabilitarea rețelelor termice primare / transport a energiei termice din municipiul Constanța – etapa I“ și pentru care erau necesare „unele măsuri de «îndepărtarea construcțiilor gestionate de dumneavoastră și care sunt amplasate pe canalul termic din zona delimitată de strada Arcului și strada Progresului – Piața Agroalimentară Km 4-5“ a Bazarului Km 4-5.

 
Solicitările în acest sens au fost făcute de către SC Termoficare Constanța SRL, cât și de către Primăria Municipiului Constanța, Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:



UPDATE Stere Hira nu a participat la ședința de CA Închirierea spațiilor comerciale din Tomis III, Bazar Eliberării, lucrări la Bazarul din Km 4-5 și Piața Pescăruș, pe ordinea de zi a CA-ului AFI SRL (DOCUMENTE)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii