Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Unde sunt amplasate săptămâna aceasta benele pentru deșeuri voluminoase

ro

09 Oct, 2023 18:13 1713 Marime text
Foto: Primăria ConstantaSăptămâna aceasta, constănțenii pot depune deșeurile voluminoase de care nu mai au nevoie - mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc - în containerele special amplasate în cartierele Centru și Balada: pe strada Traian, bloc K4 și pe strada Productelor, bloc F1B. Benele se află lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere.

Potrivit Primăriei Constanța, graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.

„Facem apel către constănțeni să contribuie la păstrarea curățeniei în spațiile publice și să predea deșeurile voluminoase în punctele special amenajate.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și: 

Captură impresionantă de deșeuri periculoase la sediul unei societăți din județul Călărași (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii