Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Unde este așteptat Arhiepiscopul Tomisului în perioada 24 – 29 februarie 2024

ro

23 Feb, 2024 13:06 1004 Marime text

Programul liturgic al IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 24 – 29 februarie 2024 a fost făcut public de către reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Vă prezentăm în continuare programul integral: 

Sâmbătă, 24 februarie, 
- de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 25 februarie, de la ora 7.30, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea „Sf. Gherman” din apropierea localității Băneasa, județul Constanța. 

Luni, 26 februarie, 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Marți, 27 februarie,
- de la ora 6.30, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța;
- de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe pagina de Facebook Centrul Eparhial Tomis (https://www.facebook.com/centruleparhialtomis/), Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
- de la ora 23.00, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. 

Miercuri, 28 februarie, spre joi, 29 februarie, de la ora 23.00, va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfântul Gherman” din cartierul constănțean km. 4-5. Anul acesta, Biserica Ortodoxă Română îi cinstește pe Sfinții Cuvioși Ioan Casian și Gherman din Dobrogea în data de 29 februarie.

Joi, 29 februarie, de la ora 22.00, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța.



Citește și:

Știri ConstanțaArhiepiscopia Tomisului face lămuriri. „Divorțul nu poate fi transformat într-o bagatelă”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii