Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:35 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Toamnă cu parfum de crizanteme și la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța! (FOTO)

ro

30 Oct, 2023 15:57 797 Marime text

După ce săptămâna trecută s-au plantat peste 5000 de crizanteme în oraș, a venit și rândul curții Căminului pentru Persoane Vârstnice, de pe strada Unirii, nr. 104, să fie înfrumusețată.

Se plantează crizanteme, urmează arbuști, totul pentru a da naștere unui loc cald și primitor, în care rezidenții să se simtă cât mai confortabil. Și parcă altfel se depănă povești din vremuri de demult atunci când povestitorii sunt învăluiți de mirosul dulce-amărui al crizantemelor, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

În grădina generoasă a căminului, s-au amenajat spații de relaxare în care seniorii pot socializa și își pot petrece împreună serile încă blânde de toamnă la doar câțiva pași de camera în care locuiesc.

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, se preocupă constant de calitatea vieții seniorilor și aduce permanent îmbunătățiri condițiilor de trai din Căminul pentru Persoane Vârstnice, a mai punctat sursa citată. 


foto: Primăria Constanța 


Citește și:

Fotoreportaj ConstanțaConstănțenii se bucură de vremea neașteptat de caldă la final octombrie (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii